DØT DØØT corona

Derfor corona ...

to do ...

  

Hvis jeg skal lave en healing, der hjælper de grimme senfølger af coronavirus, så vil det pt. blive et skud fra hoften, da mit hjerte er lukket for det nu.

  

Mit hjerte og hjernes healing er dog i forening med i hele bogkuglen Den sorte Perle, så du også kan heale corona-senfølger via det. Bogværkets senfølge efter lukning, bonner ud som en knald-perle i sexismens tegn ☺, også sådan at forstå, at alt(et) bliver gennemgået fra en ende af, - af hvalen, der har 2. Og jeg har netop fået at vide gennem adskillige år, at vi ender med at få enden på komedie! Dantes komedie. Ahaaa!!! Faldt 10-øren? Bogkuglen består altså sluttelig af de positive senfølger, vi får af coronakrisen; nemlig vejen fremad og opad - lavet som resultat af os, der gik forud og konkret banede vejen i delkoncepterne: Fremdriften og Opdriften 2000-2004. Herefter måtte jeg køre klatten selv og skrive bogværket og derved rense FUNDAMENTET. Disse to koncepter var del-koncepter i Raising the Rays, der nu laver en Rising of the Sun i hele det danske hus (House of the Rising Sun - jf. sangen fra 60-erne om glædeshuset undercover mm. Dét er healende multi-level-litteratur. Nåhhh... Ja! NET-OP!!!) ALT ER NØJE PLANLAGT OG PASSER SAMMEN SOM FOD I HOSE - og jeg fik givet krypteringen - af hvem? Det må du læse bogen Fra Online til Deadline for at finde ud af. Sangen her fik jeg i foråret 2018 kanaliseret til omgående optagelse: SYNG denne fællessang! Lydoptagelsen er den originale. Sangen er givet fra de indre planer af bevidsthed, af en munter Atlantide - i tide. Med rettidig omhu, ligesom alt det andet. Og som der står i bøgerne: Danmark er det nye Atlantis.

Fremad march... 1, 2, 1, 2.... Har man sagt A, må man også sige B.... og vi har fået C (coronaen). Faktorernes orden er, når man regner i plus-regi, underordnet. Så derfor ligger Koronaen nu ligefor. K-OM i Julestemning med - OM - og en OMMER på Higher Ground! Tak til alle som bi-drog til at forny Danne-brog, Bi lidt og lyt til sangen igen og igen og igen.... Å syng så med ☺

    
  

  

 

 

 

 
 

 

 

 
  

  

Tålmodighed er en dyd.

  

  

   Praktiske oplysninger.

  

  

Mellem himmel og jord.